A hüvelyi fertőzések kezelése – bakteriális vaginózis

A baktériumok okozta hüvelyi fertőzések (bakteriális vaginózis) eléggé alattomos tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • sokféle okból elszaporodhatnak,
  • kellemetlen tüneteket – folyás, égő, viszkető érzés – okoznak,
  • Hozzád visszatérhetnek, miközben párod észre sem veszi létezésüket.

Hogyan kezelheted a problémát, ha már felütötte fejét a bakteriális vaginózis?

 1. Járj utána, mi lehet a kiváltó ok! – Tippek: antibiotikum kúra, új szerelem, azaz a szokásosnál többszöri szex; a normálisnál jelentősebb komolyabb mennyiségű és tartós alkoholfogyasztás, cukorbetegség, a kelleténél több intim tisztálkodás, dohányzás, a sűrű partnercsere az ágyban.
 2. Válaszd ki a megoldást a megtalált ok függvényében! Szokj le, változtass, légy óvatos, figyelmes, mértékletes és okos.
 3. Valamint kezeld a betegséget helyileg is – kiváló szerek léteznek már arra, hogy a megfelelő pH-egyensúlyt kialakítsák ismét és az egészséges hüvelyi flórát is visszaépítsék a tett helyszínén, megszüntessék a fájdalmat, a viszketést.
 4. És ami mindennél fontosabb, keresd fel nőgyógyászod szakszerű segítségért!
Hasznos tippek a felfázás elkerülésére és kezelésére!
Az antibiotikum-kúra mellékhatásai
« Vissza: Orvosi témák

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

 • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
 • szeméremtáji viszketés,
 • hüvelyi égő érzés
 • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
 • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top