Vissza

Top 5 szexpóz, amit ki kell próbálnod

Unod már a megszokott pózokat? Kicsit változtatnál és kipróbálnál valami újat a pároddal? Az alábbiakban összegyűjtöttük a szerintünk legjobb variációkat, amik kellően extrémek, de nem kell tornász hajlékonysággal rendelkezned, hogy meg tudd valósítani. Biztos lehetsz benne, hogy a pasid is értékelni fogja az újításokat.

1. Misszionárius – picit másképp

Az alapja ennek szexpóznak a sokak által szeretett és jól ismert misszionárius póz, és az erre a pózra való ráhangolódást azzal is érdemes kezdeni. Aztán, ha már kicsit bemelegedtetek, akkor nyisd szét még jobban a lábad és kulcsold össze a párod fenekénél. Eközben ő nyújtsa ki a felsőtestét, amennyire csak tudja. Így, ebben a pózban sokkal könnyebben elérhető a klitorisz, így még élvezetesebb lesz az együttlétetek.

2. Lábakat a vállra!

Továbbra is maradunk a misszinárius póznál, azonban most tedd a vállaira a lábaidat, ő pedig óvatosan hajoljon előre. Ha így tesztek, akkor még mélyebb lehet a behatolás, miközben az irányítás a férfinél van. Utóbbi arra is figyeljen oda, hogy megtartson téged, nehogy leessetek az ágyról.

3. Kutyapóz egy kicsit másképp

A misszionárius mellett a másik, sokak által kedvelt póz a kutyapóz, amit szintén meg lehet únni, ha nem nagyon variáltok rajta. Ha már ti is így vagytok ezzel egy picit, akkor érdemes ezen is változtatni. Nem lesz túl bonyolult, viszont annál izgalmasabb! A kutyapóznál a férfi általában térdel, most azonban nyújtsa ki a lábát, egyenesedjen fel, mintha a talpán állna, és óvatosan dőljön előre rád. Nem kell gyorsan csinálni, lassan még jobb lesz az élmény!

4. Térdre!

Maradhattok a kutyapózban, azonban itt az a lényeg, hogy emelkedjetek fel mind a ketten a térdetekre, a kezeteken ne támaszkodjatok. Különlegessége, hogy a férfi ebben a testhelyzetben is eléri a minden porcikádat, és neked is jó lesz, hiszen a fejeddel hátradőlve, oda tudsz bújni partnered nyakához, így intimitásból sem lesz hiány.

5. Fordított lovaglás

Amennyiben szeretsz felül lenni és irányítani, vagy csak már elfáradt a pasid, de még mindketten szívesen folytatnátok, próbáljátok meg ezt a fordított lovagló pozíciót. Számodra rendkívül élvezetes lesz, és teljes mértékben te irányítasz mindent, de a partnerednek sem lesz oka a panaszra, hiszen ez a testhelyzet egyáltalán nem megerőltető számára, ellenben elég sok mindent láttatni enged.

Vissza