Vissza

A “szellőzés” fontos – mindenütt!

Ha belegondolsz, az élet megannyi területén fontos a szellőzés-szellőztetés. Valószínűleg nagyon zavarna, ha egy étteremben – tegyük fel – nem működne megfelelően a szellőzőrendszer és számtalan étel illata keveredne egyszerre. Vagy például az sem éppen kellemes, ha a metróban nem lenne szellőzés, de az otthonodban, a munkahelyen, az iskolában, a bankban, vagy a buszon, ahol mostanában már nincs is nyitható ablak brrr. Naugye!

Alapvető tehát, hogy szellőztessünk! Mindenhol. Többször.

Amikor kint 45 fok van, mert a napon már minimum annyit mutat a hőmérő, akkor mi lehet a hajlatokban? Bár szervezetünk csodálatos, és hűti magát, de ezt párologtatással teszi, nem csupán a hőség hanem a nedvesség is meghatározó, azaz izzadunk. Ez olyan közeg a baktériumoknak, mint nekünk a wellness – önként és dalolva mennek az ilyen vonzó helyekre lazulni, és sokasodni. Mit tegyél hát, hogy ezt kezeld, és komfortossá tedd Magad a mindennapokban?

Tippek:

  1. Jöhet a szexi fehérnemű, de viselj kényelmeset!
  2. Legyen az anyaga pamut. Mindenféle műanyag növeli az izzadás lehetőségét és kiütést is okozhat a hőségben.
  3. Fazonja lehet bármilyen, kivéve tanga. Utóbbi „utaztathatja” sajnos a kórokozókat a genitáliák között.
  4. Ne legyen túl szűk, ne vágjon, ne tapadjon.
  5. Nem ördögtől való gondolat a váltás fehérnemű ideája – nem nehéz beleizzadni pikk-pakk egy szép darabba. Mennyivel jobb egy száraz változatba átugrani és komfortosan tölteni a nap többi részét.
  6. A szellőztetéssel, a száraz felületek biztosításával már rengeteget tettél intim egészséged megőrzése érdekében.
Vissza