A “szellőzés” fontos – mindenütt!

Ha belegondolsz, az élet megannyi területén fontos a szellőzés-szellőztetés. Valószínűleg nagyon zavarna, ha egy étteremben – tegyük fel – nem működne megfelelően a szellőzőrendszer és számtalan étel illata keveredne egyszerre. Vagy például az sem éppen kellemes, ha a metróban nem lenne szellőzés, de az otthonodban, a munkahelyen, az iskolában, a bankban, vagy a buszon, ahol mostanában már nincs is nyitható ablak brrr. Naugye!

Alapvető tehát, hogy szellőztessünk! Mindenhol. Többször.

Amikor kint 45 fok van, mert a napon már minimum annyit mutat a hőmérő, akkor mi lehet a hajlatokban? Bár szervezetünk csodálatos, és hűti magát, de ezt párologtatással teszi, nem csupán a hőség hanem a nedvesség is meghatározó, azaz izzadunk. Ez olyan közeg a baktériumoknak, mint nekünk a wellness – önként és dalolva mennek az ilyen vonzó helyekre lazulni, és sokasodni. Mit tegyél hát, hogy ezt kezeld, és komfortossá tedd Magad a mindennapokban?

Tippek:

 1. Jöhet a szexi fehérnemű, de viselj kényelmeset!
 2. Legyen az anyaga pamut. Mindenféle műanyag növeli az izzadás lehetőségét és kiütést is okozhat a hőségben.
 3. Fazonja lehet bármilyen, kivéve tanga. Utóbbi „utaztathatja” sajnos a kórokozókat a genitáliák között.
 4. Ne legyen túl szűk, ne vágjon, ne tapadjon.
 5. Nem ördögtől való gondolat a váltás fehérnemű ideája – nem nehéz beleizzadni pikk-pakk egy szép darabba. Mennyivel jobb egy száraz változatba átugrani és komfortosan tölteni a nap többi részét.
 6. A szellőztetéssel, a száraz felületek biztosításával már rengeteget tettél intim egészséged megőrzése érdekében.

 

A tampon használatának előnyei és hátrányai
5 tipp, hogy kirobbanó formába kerülj tavaszra
« Vissza: Női tippek

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

 • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
 • szeméremtáji viszketés,
 • hüvelyi égő érzés
 • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
 • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top