Vissza

„Egy szál bikinit hoztam el az útra…” – 6 tipp a fesztiválszezonra

Úgysem csak egy szál bikinit viszel az útra, ebben biztosak lehetünk, mert minimum abból is kétfélét pakolsz el. Jól is teszed, hisz akkor az egyik talán száraz, és így nem csak a változatos megjelenésedre gondolsz, hanem a megfelelő intim higiéniára. Ami nem hátrány, hiszen igazán jót szórakozni akkor lehet, ha közben nem okoz fájdalmat felfázás, gombásodás vagy bakteriális fertőzés, esetleg valami egyéb probléma. Hogy az intim területeken egészséges maradj, az alábbi ötletekkel tudunk szolgálni.

Tippek:

  1. Egy-egy kiruccanás alkalmával vigyél magaddal elegendő fehérneműt, tisztasági betétet, ha kell, akkor egészségügyit is (sosem árt, ha van, másnak is szüksége lehet rá, és tudsz segíteni), tiszta törölközőt, zsebkendőt és törlőkendőt.
  2. Bármennyire is lazává válsz a buli során, soha ne huppanj le semmilyen vécéülőkére. Eszméletlen, milyen „bacibuli” lehet ezeken a felületeken. Igyekezz minél kevésbé érintkezni a mobil-, konténer- és egyéb mosdók bármilyen részével, és mindenképpen moss kezet a használatuk után.
  3. Ha lehet, nedves, vizes ruhákban ne üldögélj. Ha vége a habpartinak, iszapbajnokságnak, kis időn belül cseréld le az bikinit, mert a száraz terek nem vonzóak a vírusoknak.
  4. Igyál sokat, legfőképp vizet. Annál inkább, mert szinte borítékolható az alkoholfogyasztás ténye, és az vizet von el a szervezettől. Úgyhogy inkább azt javasoljuk: duplázd meg az adagot. Vízből!
  5. Gondoskodj a vitamin- és az ásványi anyagbevitelről – legalább két fesztivál között töltsd fel a szervezeted, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, halat, némi szárnyast. Így ellenállóbb leszel, ugyanakkor nem fognak majd tudni ellenállni neked, tehát:
  6. Biztos, ami biztos, legyen nálad óvszer is. Szintén véd, nem csupán a nem kívánt terhességtől, hanem attól is, hogy valamilyen nemi betegséggel megfertőződj.
Vissza