5 tipp, hogy kirobbanó formába kerülj tavaszra

Tél vége, tartós hideg, napfény alig, de nézzünk előre, merre is megyünk!

  1. Februárban töltsd fel szervezeted – ha teheted– természetes vitaminokkal, ásványi sókkal. Nagyon jó immunerősítő zöldségeket és gyümölcsöket találsz a zöldségesek standján, valamint akadnak egészen hasznos táplálék kiegészítők is. Érdemes csekkolnod, melyik vitamin milyen közegben szívódik fel, hogy ne potyára „dolgozz”.
  2. Ha eddig nem tudtál rendszeresen edzeni, most kezd el a mozgást! Vagy természetesen folytasd, ha ügyes vagy és fáradhatatlan. Úszás, futás, jóga, zumba, kondi terem, labdajáték, bármi – a lényeg, hogy élvezd és erősödj! Már heti egy is megfelel kezdésnek.
  3. Márciusban egy laza böjt megtisztít, de csakis megfelelő felkészüléssel és körültekintéssel!
  4. Hozd formába a magad pH-értékét! – Regenerálódj és erősítsd meg az immunrendszered. Egy intimkúra segít abban, hogy elkerüld a fertőzéseket, és harmóniában lehess szexuális téren is.
  5. Dolgozz eleget, de ne vidd túlzásba; valamint szellemileg is töltődj – színház, mozi, könyv, koncert, barátok… A paletta rendkívül széles, csak választani nehéz.
A "szellőzés" fontos – mindenütt!
4 tipp az egészséges női higiéniáért - ezeket érdemes szem előtt tartani!
« Vissza: Női tippek

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

  • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
  • szeméremtáji viszketés,
  • hüvelyi égő érzés
  • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
  • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top