Hogyan szabadulj meg a gombás fertőzéstől?

Kellemetlen, fáj és zavaróan viszket?

Ha már biztosan tudod, hogy gombás fertőzést kaptál el, a következő lépésekkel orvosold a problémát:

  1. A tünetek felfedezése után elsőként vásárolj egy doboz hüvelytablettát, amely a használata során visszaállítja a megfelelő sav-bázis egyensúlyt és visszaépíti a jó laktobacillusokat a hüvelyben. Lehet, ennyi elég is lesz. Ha nem…
  2. Akkor irány az orvos, aki a vizsgálat után gombaellenes szert (krémet, kúpot vagy tablettát) ír fel, melyet általában 1-2 hétig kell alkalmazni, szedni, kenni.
  3. Mellékszál, de fontos: a gyógyszerek csökkenthetik az óvszer biztonságosságát, így egyéb fogamzásgátló módszerekhez is folyamodjatok ebben az időszakban.
  4. Ha még így is visszatér a baj, akkor megint kérj egy időpontot orvosodnál, aki valószínűleg komolyabb hatású gyógyszert fog felírni és esetleg a partneredet is kezelni fogja.
  5. Mindezek mellett, ha rendszeresen van ilyen típusú problémád, kicsit ülj le, meditálj, gondolkodj el azon, mi lehet ennek az „elutasításnak” a hátterében? Hiszen az ilyen fertőzéssel meglehetősen gátolod az oldott és kielégítő szexuális életet. Érdemes, és megéri foglalkozni ezzel, hogy utána igazi, felszabadult, egészséges nőként létezz!

 

Baktérium vagy gomba?
Herpesz - minden, amit érdemes tudnod róla
« Vissza: Orvosi témák

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

  • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
  • szeméremtáji viszketés,
  • hüvelyi égő érzés
  • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
  • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top