Vissza

Szex a szabadban – jó ötlet vagy sem?

Sokunkat vonz, hogy kipróbáljunk valami újat szexuális téren, például valami új helyet, ahol azelőtt még nem próbáltunk. Ennek az egyik helyszíne lehet például a szabad levegő, egy közeli park, vagy erdő, de a bátrabbak egy réten is bevállalhatják, ha elég merészek. A mai cikkünkben azt gyűjtöttük össze, hogy mire érdemes odafigyelni, ha a természet lágy ölén terveztek buja légyottot. Vajon tényleg olyan lesz, mint azt ahogy elképzelted?

Előkészület?

Semmiképp sem ajánljuk, hogy túlságosan rákészüljetek a dologra, mert tuti, hogy túlságosan megterveztek mindent, akkor valami be fog zavarni. Valaki tuti épp arra fogja sétáltatni a kutyáját, Ti pedig azon fogtok feszülni, hogy mikor megy már el onnan. Aztán csak hamar túl akartok lenni az egészen, ez pedig az egész élményt rontja el. Legyetek spontánok!

Ne tervezzétek túl, ha spontán estek egymásnak, akkor lesz a legjobb élmény!

Helyszínválasztás?

Nem egyszerű a dolog, mert épp, ami izgalmassá teszi, az is nehezíti meg a dolgot, ez pedig, hogy bármikor megjelenhet valaki. Érdemes valami félreeső helyet választani, esetleg kicsit beljebb menni a bokrok közé, ahova azért nehezebben mennek utánatok. A víz például egy érdekes ötlet lehet, mert kellően eltakar, azonban vannak buktatói, amiről ITT részletesebben írtunk.

Mégis mikor?

Mi azt javasolnánk, hogy várjátok meg a szürkületet, esetleg már a sötétet. Kisebb az esély, hogy észrevesznek, és van még egy jó pár dolog, amire érdemes így is odafigyelnetek.

Sötétben kisebb a lebukás esélye!

Ruhaválasztás

Érdemes olyan ruhát választani, amit nem lehet 100 méterről is egyszerűen kiszúrni a bokorban, valamint vélhetően olyan helyet kell majd választanotok, ami félreeső, így nem lesz egyszerű bejutni.

Ha egyszerűsíteni akarsz a dolgon, akkor hagyd otthon a bugyidat. Vélhetően már ettől is feljebb szökik az pulzusod…

Hangok?

Itt is igaz, hogy ha nem akarsz azonnal lebukni, akkor érdemes figyelned a környezetre, így ha lehet, akkor ne most engedd ki a hangod. Hidd el, úgy is hihetetlen élmény lesz, ha nem rád figyel az összes arra járó.

Élményfaktor

Talán már az előző bekezdésekből is kiderült, de ha mégsem, akkor most eláruljuk, hogy a természetben tuti nem lesz időtök hosszú együttlétre, és így előjátékra sem nagyon. Vélhetően találni fogtok egy félreeső helyet, ahol a felfokozott izgalmi állapot miatt egymásnak estek, és hamar túl lesztek rajta. Ha minden rendben megy, akkor tényleg hatalmas élmény lesz számotokra, ezt garantáljuk.

Tehát ezekre figyeljetek:

  • Válasszatok félreeső helyet
  • Érdemes megvárni a sötétedést
  • Hagyd otthon a bugyidat
  • Ne feszüljétek túl, hagyjátok, hogy vigyen a flow
  • Előjáték és hangos orgazmus vélhetően kilőve
  • Ha lehet olyan helyet válasszatok, ahol nem támadnak a bogarak
Vissza