Vissza

Szex a vízben – nem olyan egyszerű mint hinnéd

Ugyan a hivatalos nyárnak már vége, de szerencsére a szeptember kegyes lesz még hozzánk, így a szabadtéri fürdőzéseket sem kell felfüggeszteni, plusz a medence is érdekes opció lehet. Elsőre könnyűnek hangzik, de számos dolog van, amire elronthatja akár ott azonnal, esetlegesen pedig később is az élményt. Ehhez kapcsolódóan ma azzal foglalkozunk, hogy mikre érdemes figyelni, ha a pároddal a vízben is kipróbálnátok. Érdemes elolvasni!

Fontos a stabilitás

Akárhol is terveztek egymásnak esni (tóban, folyóban, medencében), mindenképp szükség lesz, hogy valamiben megkapaszkodjatok (vagy legalább az egyikőtök), mert a vízben tapasztalhatós súlytalanság, eléggé megnehezíti a dolgot. Ahhoz, hogy a behatolás megfelelő legyen a férfinak mindenképp stabilan kell lennie. Jó ötlet lehet segítségként egy faág, lépcső, korlát, vagy ha ügyesebbek vagytok, akkor egy gumimatrac is.

Ne feledkezz meg a síkosítóról

Igen, tudjuk, furán hangzik, pedig nem is akkora hülyeség! A víznek van egy olyan hatása, hogy kiszárítja a hüvelyt, így nem egyszerűen nem segíti, hanem egyenesen megnehezíti a behatolást, ezzel együtt pedig a szárazság nagyon kellemetlenné teheti az együttlétet. Ha nem egy azonnali ötlettől vezérelten estek egymásnak, akkor gondoljatok a síkosításra!

Ha óvszerrel védekeztek, akkor nem árt figyelni

A legtöbb óvszer ugyan használható a vízben, azonban vannak kockázatok: az egyik legalapvetőbb, hogy lecsúszik, amit nem biztos, hogy észreveszel, és könnyen olyan következmény lehet belőle, amit egyikőtök sem tervezett. A másik fontos dolog, hogy a medencékben található tisztítószerek többsége károsíthatja a gumi anyagát, így kiszakadhat, stb., aminek megintcsak nemvárt következménye lehet.

Tenger és tó tabu

Tengereknél a sós víz a baj, a tavaknál meg a fertőzés lehetősége. Mind a kettő az intim testrészeknél lehet problémás, előbbi a só miatti kidörzsölődés miatt, utóbbi pedig elég komoly intim fertőzéseket okozhat.

Ha fontos a higiénia, akkor a medence sem a legjobb választás…

Az előzőhöz hasonlóan itt is a vízben lévő anyagok okozhatnak komoly problémát a testedben. Ha túlzottan tisztítják a vizet, akkor a vegyszerek jelenthetnek gondot, ha nem tisztítják, akkor pedig a baktériumok. Ha érzékeny vagy valamelyikre, akkor szerencsésebb esetben csak irritáció jelentkezhet, kevésbé szerencsés esetben pedig komoly fertőzés lehet a vége.

Tipp 1:

Ha ezek a kockázatok mellett is kipróbálnátok, hogy milyen a vízben, akkor érdemes előre felkészíteni a szervezeted, és megfelelő védelmet nyújtani számára. A három összetevővel rendelkező – lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén – Vagilact-Q készítmény használható a lactobacillus flóra megerősítésére, megelőzésképpen is, amikor tudod, hogy a hüvelyflórát mi borítja fel (pl. uszoda vagy wellness használat).

Ha további infóra lenne szükséged a termékről, akkor kattints ide.

Tipp 2:

Ha a megelőzés már nem opció, és úgy érzed, hogy valami nincs rendben odalent, akkor szintén van rá megoldás. A Vagilact-Q az ideális választás számodra, amikor egyszerűen, azt érzed, hogy valami nincs rendben „odalent”, a tünetek enyhe formában jelentkeznek, kis mennyiségű folyást tapasztalsz, melyet esetleg enyhe viszkető, égő érzés kísér. Ha komolyabb a diszkomfort érzeted, valamint nagy mennyiségű és kellemetlen szagú hüvelyváladék megjelenését tapasztalod, akkor már a Silver-Q az ideális választás számodra.

Ha további infóra lenne szükséged a termékről, akkor kattints ide.

Forrás: Lifehacker.com

Vissza