Légy okos nő nyáron is! – 5 tipp az intim egészség megőrzésére

Légy okos és tudatos nő nyáron is! – 5 tippünkkel az intim egészség megőrzésére hívjuk fel figyelmed. Ma már elegendő információ áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy felkészülj a nyárra ilyen szempontból is. Tudjuk, hogy tisztában vagy az alapokkal, és hogy a részletekre is odafigyelsz, de ismétlés a tudás anyja. Ebben a posztban összefoglaljuk, hogyan előzheted meg a nyári intim fertőzéseket, problémákat.

 

Ezekre érdemes figyelni:

  1. Általánosságban is igaz, de nyáron különösen, hogy sűrűn cserélj betétet, tampont a menstruációd ideje alatt és mindig moss kezet – előtte és utána.
  2. A szűk farmert hagyd meg őszre és tavaszra. A kánikulában a rafinált, szexi vagy laza, de mindenképpen lenge, vékony, természetes alapanyagúöltözékek jellemezzék a ruhatáradat, a jelszó –szellőzés.
  3. Az alsóneműre is igaz, hogy inkább a pamutból készült változatokat részesítsd előnyben, hisz ezekben nem izzadnak be a hajlatok, így nem is lesz akkora esélye a gombás fertőzésnek sem.
  4. Már említettük többször is, de sokadszorra is leírjuk: nincs szükség intim zuhanyra, a hüvely öntisztító, megvan a maga működő rendszere és pH-értéke. Ne avatkozz bele ebbe a folyamatba, csak akkor, ha baj van. De ebben az esetben a zuhany helyett válassz a patikákban kapható hüvelytabletták közül, melyek harmonizálják a felborult egyensúlyt.
  5. Strandolás esetén mindig gondoskodj száraz csereruháról, törölközőről – a vizes, nedves anyagok vonzzák a bacilusokat.

 

Házi praktikák felfázás ellen
Lassan beköszönt az ősz. Immunerősítésre fel, avagy hogyan kerüljük el a betegségeket?
« Vissza: Női tippek

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

  • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
  • szeméremtáji viszketés,
  • hüvelyi égő érzés
  • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
  • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top