Vissza

Szuper ételek, hogy felpörgesd a szexuális életed

Tudtad, hogy vannak olyan ételek, amik kifejezetten jó hatással vannak a vágyak fokozására? Csoki, banán, és mandula – csak egy pár a számtalan jó ötletből, ami bepörgetheti akár a Te, akár a párod szexuális energiáit. Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor a lenti listából válogathatsz!

Csokoládé

A csokoládé teobromint tartalmaz (a kakaó fő alkaloidja), ami nagyon hasonló a koffeinhez és a feniletilaminhoz – kémiai úton idézi elő a “szerelmes vagyok” érzést. Ezen kívül az étcsokoládé rengeteg antioxidánst tartalmaz, így az egész testedre jótékony hatást gyakorol, és hozzájárul az egészséges immunrendszerhez.

Mandula

A mandula egyszerre hat a férfiakra és a nőkre, csak másképp. Míg az esszenciális zsírsavainak köszönhetően létfontosságú szerepe van a férfihormonok termelésében, addig az illata pedig fokozza a nők szexuális vágyát. Emellett olyan értékes zsírsavakat tartalmaz, amelyek támogatják az agyad információfeldolgozását és működését.

Banán

A banán egy bromelain nevű enzimet tartalmaz, ami sokak szerint növeli a szexuális vágyat, és visszafordítja az impotenciát a férfiaknál. Továbbá kiváló kálium és B-vitamin forrás, ezáltal pedig javítja a szervezet energiaszintjét.

Fokhagyma

A végére hagytuk a csodafegyvert, amiről kevesen gondolnák, hogy jótékony hatása lehet a libidóra. A fokhagyma allicint tartalmaz, egy olyan vegyi anyagot, ami fokozza a nemi szervekben a vér áramlását. Éppen ezért ez a rendkívül hatékony gyógynövény növeli a libidódat is. Persze, azért ne azelőtt kezdj el fokhagymát rágcsálni, mielőtt ágyba bújnál a kedveseddel, mert a szaga nem biztos, hogy annyira vágykeltő lesz a másik számára!

Vissza