Egyéjszakás kalandok a fesztiválokon

Még javában tart a fesztiválszezon, ilyenkor kicsit lazulnak az erkölcsök, és az önfeledt bulizás hevében sokan bevállalnak egyéjszakás kalandokat. A spontánság mámorító érzése és az alkohol hatására nem nehéz egy-egy felelőtlen döntést meghozni, ami később ugyan lehet, hogy életed élménye lesz, csak az nem mindegy, hogy miért! Légy észnél, és olvasd el, hogy mire érdemes figyelned, hogy ne legyen bajod!

Legyünk reálisak, olyanról még sosem hallottunk, hogy bárkit közszeméremsértésért büntettek volna meg egy fesztiválon, így ettől nem kell félni. Azonban van két másik tényező, amire érdemes odafigyelni!

1. Higiénia

A vágy ilyenkor mindent elsöprő és hirtelen, de sajnos a jó élmények és tapasztalatszerzés mellett a fertőzések, valamint a különböző egyéb veszélyek szinte biztos, hogy nyomot hagynak az emberben. A felelőtlenség legtöbbször együtt jár a spontán izgalmakkal, de nem kell, hogy törvényszerűen hepatitisszel vagy egy nagyon rossz élménnyel éljük tovább az életünket egy egyéjszakás kaland után.

Tippek:

 • Legyen nálad egy csomag fertőtlenítő törlőkendő a táskában
 • A fogamzásgátló a nem kívánt terhességtől megvéd, de a fertőzésektől nem, ezért mindig használj óvszert
 • Ha nem használtál óvszert, és fura, kellemetlen tünetek jelentkeznek 1-2 héttel a fesztivál után, akkor mindenképp érdemes elmenni egy vizsgálatra

2. Személyes biztonság

Ha az első pont rendben van valamennyire, akkor még mindig érdemes odafigyelni a személyes biztonságodra. Az nagyjából mindegy, hogy most iszol esetleg először életedben, vagy Te vagy a partyk királynője, lehetőleg ne kerülj olyan állapotba, hogy ne tudj magadról. Minimum ketten, de inkább többen érdemes mozogni a fesztiválokon, és üveges italokat érdemes fogyasztani. Ha felbukkan életed szerelme, akit előtte még sosem láttál az életedben, és meghív egy felesre vagy egy gintonikra, akkor figyelj arra, hogy ne tegyen semmi mást a poharadba. Tudjuk, hogy ez a legnehezebb, mert a hangulat és a jókedv elfelejteti velünk, hogy az idegen visszaélhet a helyzettel, de akkor is oda kell erre figyelni.

Tippek:

 • Ha iszol, akkor azt mértékkel tedd
 • Mindig tudjanak a barátaid rólad, hogy hol vagy és kivel
 • Figyelj, hogy ne kerüljön semmi olyan a poharadba, amiről nem tudsz
 • Ha valaki erőszakodsodik veled, akkor azonnal kérj segítséget

 

Úgy érzed, hogy valami nincs rendben odalent? Ég és nagyon viszket? A hármas összetételű Vagilact-Q-val nagyon gyorsan enyhítheted a kellemetlen tüneteket, és visszaállíthatod az intim egyensúlyt!

Most 15% kedvezménnyel, csak 3159 Ft-ért megvásárolhatod az Alma Patikákban.

Kattints a további részletekért!

 

 

Szex a vízben - nem olyan egyszerű mint hinnéd
Fogamzásgátlás - lehetőségek és hasznos infók!
« Vissza: Női tippek

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

 • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
 • szeméremtáji viszketés,
 • hüvelyi égő érzés
 • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
 • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top