Az intimtorna előnyei, fontossága

Bár nincsenek szem előtt ezek az izmok, intim testrészünk edzettségének fontossága nem kérdés. Számos helyzetben segít ennek a speciális tornának a gyakorlása, de nem mindegy, hogyan hajtjuk végre.

Milyen pozitív változások várhatók az intimtorna eredményeképp?

 1. alkalmazása esetén a menstruációs fájdalmak erőssége csökkenthető, egyes tapasztalatok szerint meg is szünteti azt
 2. hatással van a szexuális életedre is, hiszen gyakorlásával nő a szexuális étvágy, könnyebben elérhető az orgazmus
 3. erősebbé és ellenállóbbá válik a méh, a gátizmok
 4. ennek fényében a szülésnél is hasznodra válik a torna, ugyanis a rugalmas és erős izmok segítenek a kitolásban (véletlenül sem gátolják azt), a szülés után pedig hamarabb visszanyerik régi állapotukat intim részeid
 5. inkontinencia problémák esetén is megoldás lehet az intimtorna; ha nap mint nap megtartod magadnak a 10 perces edzést, akkor pedig biztosan.

Mit kell tenned?

 • Az első fontos lépés, hogy keress egy intimtorna oktatót, akihez eljársz a heti egyszeri foglalkozásra. Ez a találkozók hossza függvényében lehet 2-3-4 alkalmas tanfolyam, ahol személyre szóló tanácsokat is kaphatsz.
 • Ezután otthon, reggel és este, a tanultak alapján mozgasd meg mélyizmaidat és ne add fel! Legyen olyan rutinfeladat, mint a fogmosás. Megéri.
 • A „sportolás” elején semmiképp ne használj erre az edzésformára kialakított súlyzókat – részletekről kérdezd az oktatót!

 

A szexuális energia erősítése
Házi praktikák felfázás ellen
« Vissza: Női tippek

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

 • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
 • szeméremtáji viszketés,
 • hüvelyi égő érzés
 • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
 • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top