A nő illata…?

Minden testnek és minden hüvelynek megvan a maga sajátos illata. Érdekes a magyar nyelv, mert az orrunk által fogható érzetre vagy negatív, vagy pozitív jelzőnk van csupán. Semleges nincs, mert még a szag se eléggé neutrális kifejezés.

Most akkor illatos a hüvely? Netán szagos vagy esetleg semmi különös?

Ha mindig is befogtad az orrod a saját illatodat érzékelve az teljesen mást jelent, mint ha máról holnapra kezdted el. Előbbi esetben biztos, hogy a háttérben lelki okok állnak, melyek az önelfogadással kapcsolatosak – nagyon eredményes akár csoportban, akár egyéni terápiában rendezni ezeket az elakadásokat. Nézzük, mik lehetnek a „szagosság” okai, ha azok alkalmiak vagy újak számodra!

  1. Nem megfelelő alsónemű viselése – azaz túl szoros és/vagy műszálból készült bugyi használata.
  2. Túlsúly – a szervezet egésze hajlamosabb az izzadásra túlsúly esetén, az intim területek sem képeznek ez alól kivételt, így változtatva meg az illatokat a hüvely környékén. Figyelj befelé, és a kemény fogyókúrák helyett keresd meg magad! És ne add fel, ha nem két perc alatt oldod meg a dolgot! Nem a vékonyság a cél, csak az egészséges állapot.
  3. A leggyakoribb okok egyike a megváltozott hüvelyflóra. A vírusok és bacik támadása során eltérést fogsz érzékelni a megszokott illathoz képest. Szúrós vagy csípős, esetleg édeskés, vagy halszagú bűz is fejbe vághat attól függően, milyen betolakodó okozza a panaszokat. Megelőzésképp feketeáfonyát szedhetsz, és immunerősítőket. Ha komoly baj van, legjobb szakorvoshoz fordulni.

A sorozatos visszaesés elgondolkodtató, ilyen esetben szintén érdemes lelki okot is felkutatni

  1. Vizeletszivárgás is okozhat kellemetlen érzeteket, itt az intimtorna lehet a megoldás.
  2. Nem megfelelő higiénia. Itt is az arany középút megtalálása segíthet a problémán. Arra nincs szükség, hogy a napi fürdés mellett rendszeresen irrigálj például.
Napi tipp! Legizgalmasabb őszi sportok összegyűjtve
« Vissza: Női tippek

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

  • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
  • szeméremtáji viszketés,
  • hüvelyi égő érzés
  • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
  • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top