Nyári lazulás okosan – 5 tipp, hogy egészségesen bulizd/utazd végig a nyarat

A nyár az oldódásé, kiengedésé, utazásoké. Többet mosolygunk, talán még nyitottabbak is vagyunk egy kicsit. Azt pedig már kimutatták, hogy sokkal felelőtlenebb módon ismerkedünk. Felvesszük az „egyszer élünk” pozíciót és belevetjük magunkat a kalandokba. Természetesen ez nem vonatkozik mindenkire, de a többség megfordul medencében, fürdőkben, uszodában, vízparton – egyszóval nyaral.

Mire figyelj oda még akkor is, ha tartós kapcsolatod van, és eszed ágában sincs új arcokkal ismerkedni?

 1. Vízivás. A sok folyadék fogyasztása megnehezíti a kórokozók elszaporodását a szervezetben.
 2. Kerüld a hüvelyöblítést. A hüvelynek megvan a maga pH-értéke, melyet nem kell „tisztán tartani”.
 3. Ne használj lúgos törlőkendőket, szappanokat.
 4. Használj tiszta törölközőt, és cseréld le a vizes fürdőruhát egy szárazra, hogy ne a nedves anyagban üldögélj sokáig – hűt és könnyebben lehet kórokozók melegágya.
 5. Megelőzésnek is kiváló egy intim pH-értéket helyreállító kúra.

+1. Ha facér vagy és mégis terveid között szerepel az, hogy kapcsolatot létesíts az ellenkező nemmel, használj gumióvszert bátran és okosan.

Milyen betegségek üthetik fel a fejüket?

 • hüvelygyulladás
 • genitális herpesz
 • chlamydia fertőzés
 • húgyúti problémák, hólyaghurut

Mind más-más kezelést igényel. Ha rendellenes folyást, égő érzést, viszketést tapasztalsz, először alkalmazz hüvelykúpot, krémet, melyek a patikákban kaphatók, mert lehet, hogy „csak” a sav-bázis egyensúly borult fel. Azonban, ha nem segít pár napon belül egyik sem, vagy sokszor kell mosdóba menned, és alhasi fájások gyötörnek, csillapítsd a fájdalmat, majd azonnal fordulj orvoshoz, mert akkor gyógyszeres kezelésre lesz szükséged.

Túlélőcsomag extrákkal – Patika a hátizsákban
Napi tipp! Legizgalmasabb őszi sportok összegyűjtve
« Vissza: Női tippek

BV Tüneteinek Kivédésére

Vásárlás

A Vagilact-Q-t keresd a patikákban vagy kedvezményes áron a webshopunkban, amit IDE, vagy a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érhetsz el.

 

VAGILACT-Q


A Vagilact-Q hüvelytabletta három hatóanyaggal rendelkezik,  lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén, ezek az összetevők megakadályozzák a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulásátHa az egyensúly már felborult , például antibiotikum használata után, a Vagilact-Q visszaállítja a hüvelyflórát eredeti állapotába, így a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Vagilact-Q, az intim egyensúly!

A  hüvelytabletta hármas hatóanyag kombinációjának köszönhetően védelmet nyújt a bakteriális és gombás hüvelyfertőzések eltérő tüneteivel szemben, melyek a következők lehetnek:

 • hüvelyfolyás, hüvelyszárazság
 • szeméremtáji viszketés,
 • hüvelyi égő érzés
 • kellemetlen érzés vizeletürítéskor
 • fájdalom szexuális együttlétkor.
To Top